Holy Molly a lansat primul său EP, „Liliac” — TRACKLIST

VersuriMuzica.net. Holy Molly prezintă „Liliac”, un EP sensibil care vorbește sincer despre frici, anxietăți și iubiri pierdute. În plus, materialul include o versiune solo a piesei, precum și colaborarea cu RAVA pentru piesa „Spune-mi”. Articolul conține informații suplimentare.

Holy Molly a colaborat cu Irina Rimes, RAVA, Florian Rus, Adi Istrate și Alexandru Turcu pentru muzică și versuri, precum și pentru restul producțiilor.

Piesa „Orb pe mare”, care a fost recent lansată, este inclusă pe discul „Liliac”, împreună cu un videoclip oficial. Una dintre poeziile lui Florin Dochia a servit drept sursă de inspirație. Marius Dia, Holy și Viky Red au contribuit la conceptul scriitorului, care a și asigurat producția melodiei. Ei au reformulat gândurile care vor răsuna în final pe muzică.

TRACKLIST EP "Lilliac":
  1. Spune-mi
  2. Orb pe mare
  3. Atac de panică
  4. Jumătate
  5. Spune-mi (feat. RAVA)
Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță care este cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. A colaborat cu nume sonore din industrie precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy de-a lungul carierei sale, ceea ce l-a propulsat în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul „Shot a friend” i-a adus noi fani, ajungând pe primul loc atât în topurile celor mai difuzate melodii din Polonia, cât și în topurile din CIS. După succesele sale la nivel mondial cu piesele „Menage a trois”, „Back to her”, „Twinkle Twinkle” și „Shot a friend”, cântăreața a lansat hitul „Plouă” împreună cu rapper-ul Tata Vlad.

Single-ul ei recent, „Facem cum vrei tu”, a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând pe locul șase. În plus, o colaborare recentă cu ADI, „Totul meu”, a cucerit atât radiourile, ajungând pe locul trei în topul celor mai ascultate piese, cât și platforma TikTok, unde există peste 350 000 de videoclipuri realizate cu sunet de către utilizatori. În plus, artistul a lucrat recent cu duo-ul VAMERO pentru piesa „Shake It”.


Trimiteți un comentariu for "Holy Molly a lansat primul său EP, „Liliac” — TRACKLIST"