Single-ul „Mă arunc” a fost lansat de Liviu Teodorescu.

Cu toate acestea, Liviu Teodorescu a revenit cu un nou single solo, „Mă arunc”. Melodia lui Steve Ant „Mi Loca” an ocupat primele locuri în topurile muzicale și a fost pe primul loc în topul celor mai căutate melodii din România, conform topului Shazam, timp de trei săptămâni la rând.

Liviu a realizat piesa în întregime în studioul său LiTe Music, iar a colaborat cu EpicJulius pentru mix&master. Un videoclip care a fost realizat de Silviu Crăciun și a fost filmat în unele dintre cele mai frumoase peisaje de munte din România pe parcursul a două zile contribuie și la videoclipul „Mă arunc”.

De multe ori îmi vine să mă aventurez singur în munți și să mă gândesc la propriile mele probleme. În momentele în care sunt singur, descopăr în mine o iubire profundă care nu are nevoie să-și găsească un corespondent; ea este pur și simplu. Versurile și muzica din piesa și clipul vorbesc despre introspecție și iubire pentru ea, pentru ceilalți și pentru Dumnezeu. Nu știu exact ce fel de iubire este, deoarece sunt pur și simplu transmise prin mine. Este legat de iubirea universală. Acesta este un exemplu de piesă pe care o iubesc foarte mult. „Sper că și vouă!” a spus Liviu.

Sursa: Universal Music Romania - 21 Octombrie, 2023

Trimiteți un comentariu for "Single-ul „Mă arunc” a fost lansat de Liviu Teodorescu."