"Feel Good" lista completă de mai jos

 VersuriMuzica.net- "Feel Good" este programat să fie lansat pe 3 noiembrie și se așteaptă să fie o nouă piesă uimitoare în repertoriul lui Wyatt. De la succesul său disc din 2020, „Neon Cross”, acest album servește ca primul ei proiect de lungime completă. În cele din urmă, ne-a adus câteva dintre melodiile noastre preferate de fani, cum ar fi „Hurt So Bad”, care a fost o colaborare cu Shooter Jennings, „Make Something Outta Me” și „Rattlesnake Girl”. Aceste piese au arătat capacitatea extraordinară a lui Wyatt de a crea povești captivante prin muzica ei.

Jaime Wyatt a subliniat importanța autenticității atunci când a vorbit despre impulsul creativ care stă la baza „Feel Good”. „Mulți dintre noi cresc simțind că trebuie să ascundem cine suntem doar pentru a fi acceptați, dar asta vine dintr-un loc de frică și judecată”, a declarat ea. Ea a spus că următorul album este o ieșire îndrăzneață de la idee, exprimând un optimism persistent și deliberat. Wyatt a declarat: „Am scris aceste cântece ca o modalitate de a renunța la toate astea, ca o permisiune de a te simți bine”.


În colaborare cu Adrian Quesada de la formația Black Pumas, „Feel Good” oferă o călătorie muzicală diversă și dinamică. Încorporând elemente de alt-country, soul sud-african, R&B clasic și multe altele, albumul se întinde fără efort pe o gamă largă de domenii tematice și sonice. Scrierea lui Wyatt este crudă și logică aici, explorând recesiunile profunde ale subconștientului ei pe măsură ce se confruntă cu suferința și maturizarea ei.
 
În plus, cu Joshy Soul, Ryan Hartman, Scott Davis, Will Rockwell și Trevor Nealon, „Back To The Country” este cea mai recentă pregătire an operei de vindecare și iubire de sine a lui Wyatt, Feel Good, care sfidează genul, care va fi lansată pe 3 noiembrie pe New West.

Încurajați-vă să vă așteptați la lansarea pe 3 noiembrie, deoarece Jaime Wyatt oferă o nouă interpretare excepțională a muzicii care cu siguranță va avea un impact profund asupra publicului ei.

Trimiteți un comentariu for ""Feel Good" lista completă de mai jos"