În 2024, Google Adsense nu va mai fi CPC, ci CPM (Coast Per Impression)

 Versurimuzica.net : Până în 2024, Google AdSense va trece la o metodă de plată per afișare.Google an anunțat două modificări la Adsense, dar nu „se așteaptă ca editorii să vadă schimbări în venituri” și plăți.

Este menționată că scopul acestei actualizari este consecvența și „transparența mai mare”. În prezent, Google plătește editorilor pentru fiecare dată când oamenii fac clic pe anunțurile pe site-ul lor, cunoscute și sub numele de „click pe”.

Această modificare creează ceea ce se numește eCPM, sau venituri pe cheltuială pe o mie de vizualizări. Cu alte cuvinte, pentru fiecare 1.000 de afișări de anunțuri Google pe site-ul dvs., indiferent de tipul de site sau blog, veți primi un anumit venit din anunțurile Google.

Acest model nou an eliminat dependența de utilizatorii care fac clic pe anunțurile dvs. de pe site. În schimb, veți primi bani doar atunci când oamenii văd aceste reclame, chiar dacă nu interacționează cu ele.

eCPM-urile variază de obicei între $0.01 și $2 în funcție de standardele industriei locale. Personal, sunt încă un pic „suspicios” că această valoare pare să fie mai mică dacă ar fi în Indonezia, deoarece valoarea noastră CPC este întotdeauna mai mică. În plus, reclamele pop-up sunt, de obicei, forme de publicitate bazate pe eCPM. Google are o imagine de banner.

Să presupunem că site-ul dvs. costă 0,4 USD pe 1000 de afișări. Acest lucru înseamnă că veți primi patru dolari dacă site-ul dvs. are 10.000 de vizualizări, aspectări sau impresii de anunțuri.

Imaginați-vă acum cât ar trebui să cheltuiți pentru an obține 10.000 de vizite pe blogul dvs. prin reclame plătite, cum ar fi anunțurile pe Facebook pe blogul dvs., doar pentru a câștiga $4. Costul poate fi mai mic sau mai mare în funcție de niche.

Proprietarii de site-uri web ar trebui să fie pregătiți, deoarece 2024 pare să fie un a „dezvoltător”. Ar trebui să elaboreze imediat un plan ingenios pentru an obține mai mult trafic pe blogul dvs.


Trimiteți un comentariu for "În 2024, Google Adsense nu va mai fi CPC, ci CPM (Coast Per Impression)"