Pe noul videoclip „Cobra”, Megan Thee Stallion își revine după traumele recente.

 Versurimuzica : Megan Thee Stallion se întoarce astăzi cu “Cobra”, o melodie confesională, în cele din urmă triumfătoare, care marchează primul ei single solo din 2023. În plus, „Cobra” este prima lansare a lui Megan de când an ajuns la un acord cu 1501 Certified Entertainment, care i-a permis să „dividă în mod amical” cu eticheta. Megan a făcut acuzații împotriva 1501 că a forțat-o să semneze un contract „neînțelept” și a împiedicat-o să lanseze muzică.

Megan a spus ceva înainte de a lansa melodia și an explicat sensul titlului. Ea a scris: „Cobrasele exemplifică curajul și încrederea în sine”. Învățându-ne să ne folosim puterea interioară și să ne bazăm pe noi înşine pentru a învinge amenințările, ei stau înalți și feroci în fața provocărilor. Emularea cobra te ajută să ai mai multă încredere în oameni.„

"Cobra", produs de Bankroll Got It, Derrick Milano și Shawn "Source" Jarrett, este un exercițiu de trap-rock care se concentrează pe catarsis. Pe măsură ce s-a dezvoltat într-o superstar internațională în ultimii cinci ani, Megan și-a pierdut atât mama, cât și bunica. În plus, Tory Lanez, care a primit o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru crimă, i-a împușcat în picioare. Eticheta drama menționată mai sus an existat și ea. Megan vorbește despre aceste traume, precum și despre alte traume din primul verset, criticând lipsa de sprijin din partea celor din cercul ei interior.

Mai târziu în cântec, Megan își dă seama că a băut prea mult și se gândește să se sinucidă. Dacă nimic altceva, ea a rămas bine îmbrăcat tot timpul.

În al doilea verset, Megan vorbește despre durerea provocată de un iubit necredincios și tânjește după părinții ei, Joseph Pete Jr. și Holly Aleece Thomas, care au murit.

Chiar înainte de începerea cântecului, pe pod, Megan se angajează să continue să se miște și să scape de bărbatul care a făcut-o greșit.

În videoclipul muzical al filmului „Cobra”, Megan se răsucește din gura unei cobra, aruncă un strat de piele și dansează cu mai multe femei.

Trimiteți un comentariu for "Pe noul videoclip „Cobra”, Megan Thee Stallion își revine după traumele recente."